Покроковий рецепт борщу зеленого з фото – процес приготування на фото
Спочатку я розморозила домашню курку в воді в каструлі.
Продукти на борщ – бульон (в кастрюлі), зелений свіжий щавель (в пакеті), 5 картопель очищених, 1 цибуля, приправи.
Курку нарізаємо на шматки і кладемо в чисту свіжу воду в кастрюлю, ставимо на максимальний вогонь, аби швидше закипіла.
Коли бульон для борщу зеленого нашого закипів, прикручуємо вогонь до середнього рівня, аби кипіло, але не занадто, не викіпало занадто сильно.
А на фото вище ми бачимо картину, коли в наш домашній бульон з куркою ми додали всі приправи, як в рецепті борщу нижче – тобто посолили, поперчили, додали лаврушечку, універсальну приправку.
Нарізаємо кубіками цибульку, обсмажуємо на рослинній олії і додаємо в бульон на борщец.
Дали взбиваємо 2-4 куріних яйця в піну виделкою. І коли курка з картопелькою вже готові, кидаємо в зелений борщ це яйце – колами, по кругу, по поверхні борща.
Ось так. І заодно листя зеленого щавлю рвемо на частинки (спочатку обмиваємо ретельно щавель під проточною водою) і кидаємо після яйця в зелений борщ, коли вогонь вже вимкнули.
Тепер накриваємо кришкою і через 5 хвилин смакуємо!
Обережно, дуже гаряче і надзвичайно смачно!
Натхнення Жити і Смакувати Це Життя Вам!
Це смачний рецепт щавлевого борщу. Я взагалі дуже люблю літній зелений борщец, це така смакота!!! Це непогана рецептура.