Закуски РецептиБутербродиБутербродиЛосось Форель РецептиОселедецьПрості рецептиРецепти на Кожен ДеньРиба РецептиСніданки РецептиШвидкі Рецепти

Бутерброди: Бутерброди рецепти – бутерброди з оселедцем, з червоною рибою та ікрою…

1 Mins read
бутерброд з червоною рибою та ікрою

Бутерброди: Рецепти смачних бутербродів

Бутерброди – це універсальна страва, яка завжди доречна на будь-якому святі, пікніку або просто для швидкого перекусу. Вони можуть бути простими, але смачними, або вишуканими, з багатим смаком. У цій статті ми поділимося 30 рецептами бутербродів, які включають різноманітні інгредієнти, такі як оселедець, червона риба, червона ікра та багато інших.

Рецепти бутербродів

1. Бутерброди з оселедцем

Інгредієнти:

  • 200 г оселедця
  • 4 скибочки чорного хліба
  • 1 цибулина
  • 2 ст. л. олії
  • Сіль, перець за смаком
  • Петрушка для подачі

Приготування:

  1. Оселедець очистіть від шкіри і кісток, наріжте тонкими скибочками.
  2. Цибулю наріжте півкільцями і замаринуйте в олії з додаванням солі та перцю на 10-15 хвилин.
  3. На шматки хліба викладіть оселедець, зверху — мариновану цибулю.
  4. Прикрасьте петрушкою і подавайте.
2. Бутерброди з червоною рибою

Інгредієнти:

  • 200 г червоної риби (лосось, форель)
  • 4 скибочки білого хліба
  • 100 г крем-сиру
  • 1 огірок
  • Лимон для подачі

Приготування:

  1. На скибочки хліба намажте крем-сир.
  2. Червоно рибу наріжте тонкими скибочками і викладіть на хліб.
  3. Огірок наріжте тонкими скибочками і додайте зверху.
  4. Прикрасьте часточкою лимона і подавайте.
3. Бутерброди з червоною ікрою

Інгредієнти:

  • 150 г червоної ікри
  • 4 скибочки чорного хліба
  • 100 г вершкового масла
  • Зелень для подачі

Приготування:

  1. Вершкове масло розм’якшите і намажте на шматки хліба.
  2. На кожен бутерброд викладіть червону ікру.
  3. Прикрасьте зеленню і подавайте.
4. Бутерброди з авокадо та червоною рибою

Інгредієнти:

  • 1 авокадо
  • 200 г червоної риби
  • 4 скибочки хліба
  • Сік лимона
  • Сіль, перець за смаком

Приготування:

  1. Авокадо очистіть, наріжте та зітріть з лимонним соком, сіллю і перцем.
  2. Намажте авокадо на хліб, зверху викладіть скибочки червоної риби.
  3. Прикрасьте гілочками кропу або петрушки і подавайте.
5. Бутерброди з курячим м’ясом і шпинатом

Інгредієнти:

  • 200 г вареного курячого м’яса
  • 100 г шпинату
  • 4 скибочки цільнозернового хліба
  • 2 ст. л. майонезу
  • Сіль, перець за смаком

Приготування:

  1. Куряче м’ясо наріжте кубиками і змішайте зі шпинатом і майонезом.
  2. На хліб викладіть курячу суміш.
  3. Приправте сіллю та перцем і подавайте.
6. Бутерброди з тунцем і огірком

Інгредієнти:

  • 1 банка тунця в олії
  • 4 скибочки білого хліба
  • 1 огірок
  • 2 ст. л. майонезу
  • Сіль, перець за смаком

Приготування:

  1. Тунця злийте від олії і розімніть.
  2. Додайте майонез, сіль і перець.
  3. На хліб викладіть тунець, зверху нарізаний огірок.
  4. Подайте з зеленню.
7. Бутерброди з бринзою та помідорами

Інгредієнти:

  • 150 г бринзи
  • 4 скибочки хліба
  • 2 помідори
  • Базилік для подачі

Приготування:

  1. Бринзу наріжте скибочками.
  2. Помідори наріжте і покладіть на хліб.
  3. Зверху викладіть скибочки бринзи.
  4. Прикрасьте базиліком і подавайте.
8. Бутерброди з яйцем та шпинатом

Інгредієнти:

  • 4 варені яйця
  • 100 г шпинату
  • 4 скибочки хліба
  • 2 ст. л. майонезу
  • Сіль, перець за смаком

Приготування:

  1. Яйця наріжте кубиками і змішайте зі шпинатом і майонезом.
  2. На хліб викладіть яєчну суміш.
  3. Приправте сіллю та перцем і подавайте.
9. Бутерброди з грибами та сиром

Інгредієнти:

  • 200 г печериць
  • 100 г твердого сиру
  • 4 скибочки хліба
  • 2 ст. л. олії
  • Сіль, перець за смаком

Приготування:

  1. Гриби наріжте і обсмажте на олії до золотистого кольору.
  2. На хліб викладіть гриби, посипте тертим сиром.
  3. Запікайте в духовці до розплавлення сиру і подавайте.
10. Бутерброди з фаршированим авокадо

Інгредієнти:

  • 2 авокадо
  • 100 г вареного курячого м’яса
  • 2 ст. л. майонезу
  • Сіль, перець за смаком

Приготування:

  1. Авокадо розріжте навпіл і вийміть кісточку.
  2. М’ясо наріжте кубиками, змішайте з майонезом, сіллю і перцем.
  3. Заповніть половинки авокадо м’ясною сумішшю і подавайте на хлібі.
11. Бутерброди з оселедцем та яйцем

Інгредієнти:

  • 200 г оселедця
  • 4 варені яйця
  • 4 скибочки хліба
  • 2 ст. л. гірчиці
  • Зелень для подачі

Приготування:

  1. Оселедець наріжте і викладіть на хліб.
  2. Яйця наріжте і змішайте з гірчицею.
  3. Викладіть яєчну суміш на оселедець, прикрасьте зеленню і подавайте.
12. Бутерброди з крем-сиром та лососем

Інгредієнти:

  • 200 г копченого лосося
  • 4 скибочки хліба
  • 100 г крем-сиру
  • Лимон для подачі

Приготування:

  1. На хліб намажте крем-сир.
  2. Лосось наріжте і викладіть на хліб.
  3. Прикрасьте часточками лимона і подавайте.
13. Бутерброди з червоним перцем та фетою

Інгредієнти:

  • 100 г сиру фета
  • 1 червоний перець
  • 4 скибочки цільнозернового хліба
  • 2 ст. л. олії оливи
  • Сіль, перець за смаком

Приготування:

  1. Червоний перець запечіть в духовці до м’якості, потім охолодіть і очистіть від шкірки.
  2. Фету розімніть в мисці і змішайте з олією, сіллю та перцем.
  3. На скибочки хліба намажте фету, зверху викладіть шматочки запеченого перцю.
  4. Подавайте з оливковою олією.
14. Бутерброди з блакитним сиром і грушею

Інгредієнти:

  • 100 г блакитного сиру
  • 1 груша
  • 4 скибочки хліба
  • 2 ст. л. меду
  • Горіхи для прикраси

Приготування:

  1. Грушу наріжте тонкими скибочками.
  2. На хліб викладіть блакитний сир і грушу.
  3. Полийте медом і посипте подрібненими горіхами.
  4. Подавайте відразу ж.
15. Бутерброди з шинкою та редискою

Інгредієнти:

  • 150 г вареної шинки
  • 4 скибочки білого хліба
  • 5-6 редисок
  • 2 ст. л. гірчиці
  • Зелень для прикраси

Приготування:

  1. Шинку наріжте скибочками і викладіть на хліб.
  2. Редис наріжте тонкими скибочками і розкладіть поверх шинки.
  3. Додайте гірчицю і прикрасьте зеленню.
16. Бутерброди з яйцем пашот і авокадо

Інгредієнти:

  • 4 скибочки цільнозернового хліба
  • 2 авокадо
  • 4 яйця
  • Сіль, перець за смаком
  • Лимонний сік

Приготування:

  1. Авокадо розімніть з лимонним соком, сіллю і перцем.
  2. Яйця пашот приготувати, обережно опустивши їх у киплячу воду на 3-4 хвилини.
  3. На хліб намажте авокадо, зверху покладіть яйце пашот.
  4. Подавайте одразу ж.
17. Бутерброди з фаршированими яйцями

Інгредієнти:

  • 4 варені яйця
  • 50 г майонезу
  • 1 ч. л. гірчиці
  • Сіль, перець за смаком
  • Хліб для основи

Приготування:

  1. Яйця очистіть і розріжте навпіл, жовтки вийміть у миску.
  2. Змішайте жовтки з майонезом, гірчицею, сіллю і перцем.
  3. Наповніть білки яєчною сумішшю і викладіть на скибочки хліба.
  4. Подавайте як закуску.
18. Бутерброди з консервованим тунцем і перцем

Інгредієнти:

  • 1 банка тунця
  • 4 скибочки хліба
  • 1 червоний перець
  • 2 ст. л. майонезу
  • Сіль, перець за смаком

Приготування:

  1. Тунця злийте від рідини і розімніть в мисці.
  2. Додайте майонез, нарізаний червоний перець, сіль і перець.
  3. На хліб викладіть тунець і подавайте.
19. Бутерброди з гуакамоле і помідорами

Інгредієнти:

  • 2 авокадо
  • 1 помідор
  • 4 скибочки хліба
  • 1 ч. л. лимонного соку
  • Сіль, перець за смаком

Приготування:

  1. Авокадо розімніть з лимонним соком, сіллю і перцем.
  2. Помідор наріжте і викладіть на хліб.
  3. На помідори викладіть гуакамоле і подавайте.
20. Бутерброди з ростбіфом і ріпчастою цибулею

Інгредієнти:

  • 150 г ростбіфу
  • 4 скибочки хліба
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 2 ст. л. майонезу
  • Сіль, перець за смаком

Приготування:

  1. Ростбіф наріжте тонкими скибочками.
  2. Цибулю наріжте кільцями.
  3. На хліб намажте майонез, викладіть ростбіф і цибулю.
  4. Подавайте з зеленню.
21. Бутерброди з фетою і червоним перцем

Інгредієнти:

  • 100 г сиру фета
  • 1 червоний перець
  • 4 скибочки хліба
  • 2 ст. л. олії оливи
  • Сіль, перець за смаком

Приготування:

  1. Фету розімніть і змішайте з олією, сіллю і перцем.
  2. Червоно перець запечіть, остудіть, очистіть і наріжте.
  3. На хліб намажте фету, зверху викладіть шматочки перцю.
  4. Подавайте з оливковою олією.
22. Бутерброди з хумусом і огірком

Інгредієнти:

  • 100 г хумусу
  • 1 огірок
  • 4 скибочки хліба
  • Спеції за смаком

Приготування:

  1. На скибочки хліба намажте хумус.
  2. Огірок наріжте тонкими скибочками і викладіть на хумус.
  3. Посипте спеціями і подавайте.
23. Бутерброди з курячою печінкою

Інгредієнти:

  • 200 г курячої печінки
  • 4 скибочки хліба
  • 1 цибулина
  • 2 ст. л. масла
  • Сіль, перець за смаком

Приготування:

  1. Печінку відваріть, цибулю наріжте і обсмажте.
  2. Змішайте печінку з цибулею, сіллю та перцем.
  3. Викладіть суміш на хліб і подавайте.
24. Бутерброди з яйцем, шпинатом і рікоттою

Інгредієнти:

  • 4 варені яйця
  • 100 г шпинату
  • 100 г рікотти
  • 4 скибочки хліба
  • Сіль, перець за смаком

Приготування:

  1. Яйця наріжте, шпинат обсмажте до м’якості.
  2. Змішайте яйця зі шпинатом і рікоттою, приправте сіллю та перцем.
  3. На хліб викладіть яєчну суміш і подавайте.
25. Бутерброди з лососем і крем-сиром

Інгредієнти:

  • 200 г копченого лосося
  • 100 г крем-сиру
  • 4 скибочки хліба
  • Лимон для подачі

Приготування:

  1. На скибочки хліба намажте крем-сир.
  2. Лосось наріжте і викладіть на хліб.
  3. Прикрасьте часточкою лимона і подавайте.
26. Бутерброди з морепродуктами і авокадо

Інгредієнти:

  • 200 г консервованих морепродуктів
  • 1 авокадо
  • 4 скибочки хліба
  • Лимонний сік за смаком

Приготування:

  1. Авокадо розріжте, очистіть і розімніть з лимонним соком, сіллю і перцем.
  2. На скибочки хліба намажте авокадо.
  3. Морепродукти злийте від рідини та викладіть на авокадо.
  4. Подавайте з додатковими часточками лимона.
27. Бутерброди з курячим філе і соусом песто

Інгредієнти:

  • 200 г вареного курячого філе
  • 4 скибочки хліба
  • 3 ст. л. соусу песто
  • Свіжий базилік для прикраси

Приготування:

  1. Куряче філе наріжте тонкими скибочками.
  2. На хліб намажте соус песто.
  3. Викладіть курку на хліб, прикрасьте базиліком і подавайте.
28. Бутерброди з грибами і чеддером

Інгредієнти:

  • 200 г печериць
  • 100 г сиру чеддер
  • 4 скибочки хліба
  • 2 ст. л. масла
  • Сіль, перець за смаком

Приготування:

  1. Гриби наріжте і обсмажте на олії до золотистого кольору, приправте сіллю і перцем.
  2. На хліб викладіть гриби, посипте тертим чеддером.
  3. Запікайте в духовці до розплавлення сиру і подавайте.
29. Бутерброди з рибним паштетом

Інгредієнти:

  • 200 г рибного паштету
  • 4 скибочки чорного хліба
  • 1 огірок
  • Сіль, перець за смаком
  • Зелень для прикраси

Приготування:

  1. На скибочки хліба намажте рибний паштет.
  2. Огірок наріжте тонкими скибочками і викладіть поверх паштету.
  3. Прикрасьте зеленню і подавайте.
30. Бутерброди з лососем та шпинатом

Інгредієнти:

  • 200 г копченого лосося
  • 100 г свіжого шпинату
  • 4 скибочки хліба
  • 2 ст. л. крем-сиру
  • Лимон для подачі

Приготування:

  1. На хліб намажте крем-сир.
  2. Викладіть свіжий шпинат на крем-сир, а зверху покладіть шматочки лосося.
  3. Прикрасьте часточкою лимона і подавайте.

Бутерброди — це смачна і зручна страва, яка може бути адаптована під будь-які смаки. Від класичних варіантів з оселедцем до вишуканих з червоною рибою та ікрою, ці 30 рецептів бутербродів дозволять вам експериментувати на кухні та створювати смачні закуски, бутерброди з оселедцем чи червоною рибкою чи ікоркою для будь-якого свята чи звичайного дня.

Спробуйте приготувати смачні бутерброди за цими рецептами, і ви зможете насолодитися різноманіттям смаків та текстур!

You may also like
Випічка, Макарони, Вироби з БорошнаПиріг, КішШвидкі Рецепти

Вишневий пиріг: Тертий пиріг з вишнями - прості рецепти смачних вишневих тертих і заливних пирогів

1 Mins read
Тертий пиріг з вишнями – це класика домашньої випічки. Його хрустка верхівка і соковита вишнева начинка підкорюють серце кожного. Цей пиріг чудово…
Випічка, Макарони, Вироби з БорошнаДесерти Тістечка Торти РецептиПиріг, КішПрості рецептиРецепти для Дітей, Дитяче ХарчуванняРецепти на Кожен ДеньСмачні РецептиШвидкі Рецепти

пиріг з яблуками, бісквіт з яблуками, смачна випічка з яблук, заливний пиріг з яблуками

1 Mins read
Пиріг з яблуками: Ніжний і ароматний десерт Пиріг з яблуками — це класика домашньої випічки, яка завжди викликає відчуття тепла й затишку….
Випічка, Макарони, Вироби з БорошнаДень Народження РецептиДесерти Тістечка Торти РецептиДешеві РецептиНовий Рік РецептиПиріг, КішПрості рецептиРецепти для Дітей, Дитяче ХарчуванняРецепти на Кожен ДеньСмачні РецептиШвидкі Рецепти

Заливний пиріг 12 ложок: Вологий заливний смачний пиріг з яблуками, сливами, абрикосами

1 Mins read
Заливний пиріг “12 ложок”: Мокрий, ніжний і смачний пиріг з фруктами Заливний пиріг “12 ложок” — це простий і швидкий у приготуванні…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *