Розмістити Оголошення Безкоштовно

Випічка, Макарони, Вироби з БорошнаДесерти Тістечка Торти РецептиДешеві РецептиПиріг, КішШвидкі Рецепти

НАЙСМАЧНІШИЙ десерт без духовки з 1 яйцем і бананами – шоколадний брауні на сковорідці

1 Mins read
ілюстрація найсмачнішого десерту — шоколадного брауні з бананами, приготовленого на сковорідці

Цей десерт зведе Вас з розуму своєю простотою та тим, як він легко і швидко готується! Десерт без духовки і лише з 1 яйцем, дуже дієтичний – їж та худай! Потребує дуже мало інгредієнтів і вийде в будь-якої хазяйки, навіть якщо Ви не хазяйка, ну зовсім не маєте досвіду – цей десерт все одно у Вас вийде смачним, легким, простим і на швидку руку!

Це ну дуже легкий і простий рецепт без духовки – десерт приголомшіть Вас своїм смаком!

Інгредієнти до найсмачнішого десерту

  • 3 зеленуваті банани
  • 20 грам вершкового масла
  • 1 столова ложка коричневого або білого цукру + 50 грам (3 ст. ложки) цукру
  • 1 куряче яйце
  • 50 мл (6 ст. ложек) рослинної олії
  • 100 мл молока
  • 7 грам ванільного цукру (або 1 чайна ложка це)
  • 1 склянка (130 грам) звичайного борошна найвищого гатунку
  • 20 грам какао-порошка (або 1 столову ложку)
  • 7 грам розпушувача (або 1 чайна ложка)

Покроковий рецепт приготування популярного, знаменитого десерту

  1. Візьміть 3 трішки зеленкуваті банани та розріжте кожний банан навпіл уздовж (по всій довжини навпіл) разом зі шкіркою.
  2. Потім акуратно зніміть з кожної продовгуватої половинки банана шкірку.
  3. Покладіть на розігріту на середньому вогні пательню 20 грам вершкового масла і розмастить його рівномірно по всій сковорідці.
  4. На це вершкове масло на сковорідці висипаємо 1 столову ложку коричневого або білого цукру.
  5. Весь час перемішуйте цукор з маслом поки не утвориться золотиста, злегка коричнувата карамельна тягуча маса.
  6. Викладаємо на карамель в сковорідці половинки бананів розрізом вниз для більш щільного контакту половинок бананів з пательнею.
  7. Помістіть усі 6 половинок бананів на одній пательні. Якщо одна половинка не влазить, її можна розрізати пополам і вмістити в ущілини – вся площа пательні має бути покрита половинками бананів.
  8. Потримайте хвилинку і виключить вогонь під сковородкою з бананами.
  9. Розбийте в миску яйце та додайте туди 3 столові ложки цукру та взбийте венчиком до легкої піни.
  10. Додаємо до взбитого яйця з цукром 6 столових ложек рослинної олії.
  11. Вливаємо туди ж до рослинної олії 100 мл молока.
  12. Додаємо ще 7 грам ванільного цукру до молока.
  13. Взбиваємо цю масу венчиком деякий час, декілька хвилин.
  14. Коли взбили яєчну масу, всипаємо в неї через просіювач 1 склянку (130 грам) борошна.
  15. Додаємо до борошна 20 грам какао-порошка.
  16. Додаємо до какао 7 грам розпушувача.
  17. Перемішайте усі інгредієнти тіста для десерту без духовки венчіком до утворення однорідної маси.
  18. Вилийте цю какао-масу (наше шоколадне какао-тісто) на половинки бананів на сковорідці, рівномірно розподілить її по їх поверхні кулінарною лопаточкою або ложкою і включить невеличкий вогонь під сковорідкою.
  19. Накрийте сковорідку з бананами, покритими тістом, кришкою, і тримайте на невеличкому вогні 20-25 хвилин.
  20. Коли шоколадний банановий пиріг – наш улюблений десерт без духовки – буде готовий, Ви можете проколоти його поверхню зубочисткою. Якщо тісто не приставатиме до поверхні зубочистки – знаменитий популярний десерт на святковий стіл або до чаю чи кави готовий!
  21. Замість кришки накрийте поверхню сковорідки дном тарілки і переверніть пательню так, аби пиріг оказався на тарілці.
  22. Отримуємо найсмачніший карамелізований десерт з бананами та шоколадним дієтичним тістом.
  23. Нарізайте та смакуйте цей шоколадно-банановий брауні!
  24. Насолоджуйтесь цим найпростішим, найшвидшим та найсмачнішим десертом без духовки та лише з одним яйцем!

Ви можете подивитись увесь рецепт шоколадного брауні з бананами – найсмачнішим десертом без духовки приготованим лише з 1 яйцем на відео:

You may also like
Торти рецептиДесерти Тістечка Торти Рецепти

Норвезький торт: повітряний як хмара та неймовірно смачний

1 Mins read
Якщо ви любите ніжну випічку, яка буквально тане в роті, тоді цей норвезький торт створений саме для вас! Легкий бісквіт, хрустке безе…
СирДесерти Тістечка Торти РецептиМаскарпонеМолочні Продукти

Маскарпоне: все про італійський сир та найсмачніші десерти з ним

1 Mins read
Вступ до світу маскарпоне Маскарпоне — це вершковий сир італійського походження, що став незамінним інгредієнтом у багатьох десертах світової кухні. Цей ніжний,…
Десерти Тістечка Торти РецептиБісквіт

Ніжний і пухкий бісквіт із кавовим просоченням: ідеальний десерт для справжніх гурманів

1 Mins read
Бісквіт – це основа багатьох десертів, а його структура може бути як повітряною, так і щільною, залежно від рецептури. Якщо ви хочете…

Залишити відповідь