Швидкі Рецепти

Рецепт приготування смачних сирників як в ресторані

5 хвилин Cook
Сирники, рецепт сирників, смачно просто швидко

Сирники — це традиційна східноєвропейська страва, яку легко приготувати вдома, але з дотриманням деяких хитрощів вони можуть вийти неймовірно смачними, майже як в ресторані. Ось рецепт ідеально смачних сирників, як у ресторані:

Інгредієнти:

  • 500 г свіжого сиру (краще взяти жирний та сухий сир для кращої консистенції)
  • 2 великі яйця
  • 3-4 столові ложки цукру (або за смаком)
  • Ванільний цукор або есенція на смак
  • 4-5 столових ложок борошна та трохи більше для обвалювання
  • ½ чайної ложки розпушувача (необов’язково)
  • Щіпка солі
  • Рослинна олія або вершкове масло для смаження
  • Пудра цукру, сметана, мед, ягоди або варення для подачі

Приготування:

  1. Підготовка сиру: Сир добре розімніть виделкою або пропустіть через сито, щоб він став максимально ніжним і однорідним.
  2. Змішування інгредієнтів: У мисці збийте яйця з цукром та ваніллю до розчинення цукру. Додайте сир і ретельно перемішайте. Посоліть за смаком.
  3. Додавання борошна: Поступово всипте борошно з розпушувачем, ретельно перемішуючи, щоб маса не мала грудок.
  4. Формування сирників: Руки змочіть водою або змастіть олією, щоб тісто не прилипало. Візьміть невелику кількість тіста і сформуйте невеликі круглі або овальні сирники. Обваляйте кожен сирник в борошні.
  5. Смаження: На сковороді розігрійте олію або масло. Викладіть сирники і смажте на середньому вогні до золотистої скоринки з обох сторін, приблизно по 3-4 хвилини з кожного боку.
  6. Подача: Подавайте сирники гарячими, посипавши пудрою цукру і з додаванням сметани, меду або ягід.

Смачні сирники готуються легко, швидко та просто. Як в ресторані чи кафе!

Поради для найкращого результату в приготуванні домашніх сирників як в ресторані:

  • Вибирайте якісний свіжий сир, бажано з високим вмістом жиру.
  • Не переборщіть з борошном, щоб сирники не вийшли жорсткими.
  • Смажте на достатньо гарячій сковороді, але не дуже високому вогні, щоб сирники не підгоріли.
  • Секрет ідеальних сирників – використання однорідного, м’якого сиру та обережне обсмажування, щоб вони не розтікалися.
  • Додаткове запікання робить їх ще більш пишними та смачними.
  • Ретельно перемішайте всі інгредієнти до однорідної маси.
  • Додавання ванілі та солі підкреслює смак.
  • Помірна кількість борошна допомагає зберегти форму сирників.
  • Сир має бути сухим та жирним, з нього не має стікати волога – візьміть сир в руку і здавить, якщо волога стікає, то це не добре, сир треба віджати рукою або помістив в марлю і сжав її, треба зцедіти вологу. Інакше сирники розтікатимуться по пательні і будуть занадто м’які і можуть навіть пригоріти через це.
  • Аби надати сирникам ресторанну фірмову рівну форму, використовуйте для формування рівних бочків стопку чи стакан – помістіть шматочок тіста під цей стакан і рухайте сирникове тісто під стаканом туди-сюди, допоки не зформуєте гарну круглу форму. А потім аккуратно притисніть дном стакана сирник зверху – тоді ідеальна форма сирника гарантована!

Цей рецепт дозволить вам створити сирники, які будуть радувати вас і ваших гостей своєю ніжністю та смаком!

Будь ласка, поділіться своїми враженнями від цього рецепту та порад!

Чи усі деталі та секрети охоплені та висвітлені? Чи треба щось додати, аби сирники вийшли як в ресторані або кафе, кав’ярні, або навіть смачніше, бо дома, домашнє завжди смакує по-особливому тепло та душевно)))

Pros

  • +

Cons

  • -
You may also like
Випічка, Макарони, Вироби з БорошнаПиріг, КішШвидкі Рецепти

Вишневий пиріг: Тертий пиріг з вишнями - прості рецепти смачних вишневих тертих і заливних пирогів

1 Mins read
Тертий пиріг з вишнями – це класика домашньої випічки. Його хрустка верхівка і соковита вишнева начинка підкорюють серце кожного. Цей пиріг чудово…
Випічка, Макарони, Вироби з БорошнаДесерти Тістечка Торти РецептиПиріг, КішПрості рецептиРецепти для Дітей, Дитяче ХарчуванняРецепти на Кожен ДеньСмачні РецептиШвидкі Рецепти

пиріг з яблуками, бісквіт з яблуками, смачна випічка з яблук, заливний пиріг з яблуками

1 Mins read
Пиріг з яблуками: Ніжний і ароматний десерт Пиріг з яблуками — це класика домашньої випічки, яка завжди викликає відчуття тепла й затишку….
Випічка, Макарони, Вироби з БорошнаДень Народження РецептиДесерти Тістечка Торти РецептиДешеві РецептиНовий Рік РецептиПиріг, КішПрості рецептиРецепти для Дітей, Дитяче ХарчуванняРецепти на Кожен ДеньСмачні РецептиШвидкі Рецепти

Заливний пиріг 12 ложок: Вологий заливний смачний пиріг з яблуками, сливами, абрикосами

1 Mins read
Заливний пиріг “12 ложок”: Мокрий, ніжний і смачний пиріг з фруктами Заливний пиріг “12 ложок” — це простий і швидкий у приготуванні…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *